Kesähulinaa

17.8.2021

Itäisen koulun yönylileiri 16.6.-17.6.

Itäisellä koululla pääsimme leikkimään, pelaamaan, tekemään käsillä sekä tutustumaan E. V. ravitalliin ja sen asukkaisiin! 

Illalla istuttiin perinteisesti iltanuotiolla, laulettiin ja paistettiin makkaraa!

Otoksia Itäisen koulun yönylileiriltä /Yhteistyössä Vieremän kunnan nuorisotoimi ja liikuntatoimi sekä Vieremän seurakunta

Kesän 2021 päiväleirit 

Päiväleirit järjestettiin kesäkuussa vieremän kirkonkylän koulun tiloissa! Päiväleireillä oli ennätysmäärä osallistujia ja vilinää riitti! Leireijä pidettiin kesäkuussa 4 viikkoa.

Leireillä ulkoiltiin, askarreltiin, pelattiin, leivottiin ja päästiin ratkomaan jopa pakohuonetta! Teimme myös itse onget joita kävimme kokeilemassa, ja kalaahan tuli!


Elokuun päiväleirit puolestaan pidettiin 4H-toimistolla, vajaan kahden viikon aikana me mm. pyöräytimme haastepyörää, ulkoilimme, teimme käsitöitä sekä kävimme paistamassa välipalamakkarat Einarinpuistossa!Kuvia kesän päiväleireiltä/ yhteistyössä Vieremän kunta

Retki Powerparkkiin 28.7.


Kävimme yhteistyössä Vieremän nuorisotoimen kanssa retkellä Powerparkissa! Aamulla aikaisin lähdettiin ja illalla myöhällä palattiin.  Perillä riitti jos jonkinmoista härveliä ja huvitusta, jokaiselle jotain. Kieputtimien lisäksi myös herkut olivat tärkeä osa retkeä. Mukavaa yhdessäoloa ja uusia kokemuksia. Olipas ikimuistoinen kesälomareissu! 

Torikahvila

Tänä kesänä torikahvila palveli Heinäkuun ajan ma-pe klo 10-16! Helteinen heinäkuu suosi torielämää ja niin paikalliset kuin kesävieraatkin löysivät tiensä kahvittelemaan Vieremän ytimeen.  Kauppa-auto oli taas loistava tukikohta kahvinkeittoon. Kahvilaan saimme työllistettyä kaksi nuorta reipasta tekijää.  Myynnissä meillä oli maistuvat Valion pullat, munkit ja jäätelöt paikallisesta Valmakaupasta. Kiitokset kaikille asiakkaille toimintamme tukemisesta!