Liity jäseneksi

Tervetuloa mukaan 4H-toimintaan! Jäsenyydellä tuet suoraan paikallista 4H-työtä!

Liity jäseneksi: https://liity.4h.fi/


Liittymällä 4H-yhdistyksen jäseneksi, voit osallistua kaikkeen tekemiseen ja saat jäsenedut ja alennukset käyttöösi.

Yhdistyksemme järjestää monipuolista toimintaa: kerhoja, leirejä, kursseja, tapahtumia, retkiä ja kilpailuja. Jäsenenä voit osallistua 4H-toimintaan ja kansainvälisiin vaihto-ohjelmiin. Jäsenyyteen kuuluu 4H-jäsenetukortti, jolla saat käyttöösi paikallisten jäsenliikkeiden edut sekä valtakunnalliset edut.

Siirrymme rullaavaan jäsenkauteen. Yhdistysten toivomuksesta rullaava jäsenkausi on otettu käyttöön jo 7.1.2020. Eli myös kaikki alkuvuonna liittyvät jäsenet saavat rullaavan jäsenkauden ja heidän jäsenkorteissaan on merkintä tästä. Uusilla jäsenillä jäsenkausi alkaa liittymiskuukauden alusta ja jatkuu 12 kk jaksoissa. Vanhoilla jäsenillä jäsenkausi säilyy ennallaan 1.9.-31.8. Rullaavan jäsenkauden aikaistaminen ei muuta muita aikatauluja.Jäseneksi voit liittyä näillä sivuilla tai 4H-toimistolta saatavalla lomakkeella.

Jäsenmaksun suuruus on yksittäiseltä jäseneltä 40 € ja kaikilta samaan ruokakuntaan kuuluvilta yli 6-vuotiailta yhteensä 85 € vuodessa (myös aikuiset). Jäsenyys ei velvoita sinua mihinkään.