Isäntäperheeksi?

Etsinnässä isäntäperheitä kesälle 2020!

 

Vieremän 4H-yhdistys toteuttaa yhteistyössä Yhdysvaltalaisen Wyomingin 4H-yhdistyksen kansainvälisen leirin Vieremällä kesällä 2020. Suomeen saapuu noin 10 nuorta sekä kaksi ohjaajaa, jotka viettävät kaksi viikkoa tutustuen Vieremän kesään ja Vieremäläisiin nuoriin. 

Isäntäperheenä toimiminen on upea kokemus, jonka kautta oppii uusista kulttuureista ja pääsee kansainvälistymään omalla kotisohvalla. Aikaisempina vuosina isäntäperheinä toimineet kommentoivat asiaa muun muassa näin: 

"Antoisa, opettava, ikimuistoinen. Meille tämä oli sellainen koko perheen juttu. Voisiko sanoa, että jopa koukuttava juttu! Ongemia voi matkan varrella tulla, vaikka niin kovin toivoo kaiken sujuvan. Saimme kuitenkin neuvoja heti kun niitä tarvittiin. "

"oli tosi kivvaaa ja ollaan mukana mielellään uudestaan!"

 

"Myönteinen: kulttuurielämyksiä, uusia ystäviä ja perheen nuoren kielitaito karttui entisestään. Monipuolisuutta omaan arkeen. Yhteydenpito jatkuu :) Perheemme nuoren sanoin: "Koko kesän kohokohta!" "

 

Lähde rohkeasti mukaan isäntäperhetoimintaan! Kesällä 2020 nuoret asuvat isäntäperheissä 20.-28.7.

 

Täytä isäntäperheen ilmoittautumislomake tämän sivun alalaidassa. Täyttämällä lomakkeen isäntäperhe sitoutuu tarjoamaan majoituksen ja ruokailut 4H-vaihtarille ajalla 20.-28.7. (pidätämme oikeudet muutoksiin). Isäntäperheenä toimimisesta ei makseta palkkiota!

Isäntäperheen ilmoittautumislomake :)

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.